Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Γεμιστά μανιτάρια με κρεμώδη τυρένια γέμιση

Υλικά
4 μεγάλα μανιτάρια portobello
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
125 γραμ. σπανάκι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
75 γραμ. μοτσαρέλα τριμμένη
100 γραμ. τσένταρ τριμμένο
100 γραμ. τυρί κρέμα
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό


Εκτέλεση
Αφαιρείτε από τα μανιτάρια το στέλεχος στο κέντρο του 


και με ένα κουτάλι αδειάζετε το κέντρο τους. 


Περνάτε με ελαιόλαδο τα μανιτάρια μέσα και έξω.
Σε ένα μπολ βάζουμε το σπανάκι, το στέλεχος από τα μανιτάρια ψιλοκομμένο, τα τυριά, την φρυγανιά, την κρέμα τυρί, και το αυγό.


Ανακατεύουμε το μείγμα και με αυτό γεμίζουμε τα μανιτάρια. 


Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: