Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μελιτζανοτήγανο

Υλικά
10 μικρές μελιτζάνες
6-7 σκελίδες σκόρδο
150 γραμ. Φέτα
Αλάτι και πιπέρι, ρίγανη
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κοτσάνια από τις μελιτζάνες, τις πλένουμε, τις χαράζουμε σε 3-4 μέρη και τις βάζου με σε νερό με αλάτι να σταθούν 2 ώρες. Κατόπιν τις στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγει η πικρίλα τους αλλά χωρίς να τις στραπατσάρουμε.
Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε τα σκόρδα, τα ανακατεύουμε με την φέτα τριμμένη, την ρίγανη, το πιπέρι και λίγο αλάτι.
Γεμίζου με τις σχισμές στις μελιτζάνες που κάναμε με το μίγμα. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι, βάζουμε τις μελιτζάνες, τις σκεπάζουμε με καπάκι και τις τηγανίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, γυρίζοντας τες κάθε τόσο από την άλλη μεριά


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: