Υλικά
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
8-10 κλωνάρια φρέσκος δυόσμος
5-6 αυγά
1/2 κιλό αλεύρι λευκό
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό μυζήθρα κατσικίσια ξερή ή τυρί χωριάτικο λαδιού
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τα κρεμμυδάκια. Σπάμε τα αυγά,
βάζουμε το αλάτι και πιπέρι.
Τρίβουμε Χοντρό το τυρί ή την μυζήθρα. Τα ανακατεύουμε,
ρίχνουμε στην συνέχεια και το αλεύρι και γίνεται ένας χυλός. Μέσα ρίχνουμε και
1 φλιτζάνι νερό.
Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι και όταν κάψει, με ένα
κουτάλι σούπας ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά από το μίγμα και ξεροψήνουμε τις
κρεμμυδοτηγανίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου