Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κρεμμυδοτηγανίτες

Υλικά
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
8-10 κλωνάρια φρέσκος δυόσμος
5-6 αυγά
1/2 κιλό αλεύρι λευκό
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό μυζήθρα κατσικίσια ξερή ή τυρί χωριάτικο λαδιού

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τα κρεμμυδάκια. Σπάμε τα αυγά, βάζουμε το αλάτι και πιπέρι.
Τρίβουμε Χοντρό το τυρί ή την μυζήθρα. Τα ανακατεύουμε, ρίχνουμε στην συνέχεια και το αλεύρι και γίνεται ένας χυλός. Μέσα ρίχνουμε και 1 φλιτζάνι νερό.
Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι και όταν κάψει, με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά από το μίγμα και ξεροψήνουμε τις κρεμμυδοτηγανίτες.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: