Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Σοκολατίνια καρυδάτα

Υλικά
3 φλιτζάνια γεμάτα καρύδια, μέτρια κομμένα
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
3 αυγά ολόκληρα
1 1/2 κουταλιά σούπας πολύ γεμάτη κακάο κοσκινισμένο
1 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλλα σκόνη
1 σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα με την 1/2 ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους το κακάο, την κανέλλα, την ζάχαρη και τέλος τα καρύδια.
Τα πλάθουμε σε ότι σχήμα Θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε σε 120 βαθμούς με προσοχή για 20 λεπτά. Λιώνουμε την σοκολάτα με το φρέσκο βούτυρο και όταν μισοκρυώσει βουτάμε σε αυτή τα σοκολατίνια μας. Αφήνουμε στην άκρη να σφίξει η σοκολάτα Και την κολλάμε στα σοκολατίνια.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: