Υλικά
110 γραμ. βούτυρο
90 γραμ. μαύρης σοκολάτας σε κομμάτια
110 γραμ. ζάχαρη
4 αυγά
1 κουταλιά σούπας κακάο σκόνη
45 γραμ. αλεύρι φαρίνα
Σε ένα μπολ που το έχετε βάλει πάνω από μια κατσαρόλα που
βράζει (μπεν μαρί) βάζουμε το βούτυρο και την σπασμένη σοκολάτα.
Μόλις λιώσουν ανακατεύετε καλά και αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε καλά την ζάχαρη με τα αυγά.
Ανακατέψτε την σκόνη κακάο και το αλεύρι.
Ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας, βουτύρου και ανακατεύουμε
καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 θήκες για μάφιν και ψήνουμε στους 220 βαθμούς
για 7 λεπτά. σερβίρετε αφού ξεφορμάρετε και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου