Υλικά
3 σκελίδες σκόρδο
250 γραμ. φέτα
1 φλιτζάνι λάδι
2 λεμόνια
ελάχιστο πιπέρι
μερικά φυλλαράκια
ψιλοκομμένος δυόσμος
Εκτέλεση
Λιώνετε το σκόρδο σε ένα γουδί, κομματιάζετε το τυρί και
βάζετε τα υλικά μαζί σε μπλέντερ μαζί με το λάδι, τον χυμό από το λεμόνι,
ελάχιστο πιπέρι και αν θέλετε ψιλοκομμένα δυόσμο, Χτυπάτε το μίγμα ώσπου να
γίνει ομοιογενές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου