Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Κέικ κιμά γεμιστό με μπέικον, τυρί και αυγά

Υλικά
700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γραμ. τριμμένη φρυγανιά
4 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
120 γραμ. μπέικον
200 γραμ. τυρί κρέμα
100 γραμ. τυρί για τοστ σε φέτες


Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά το κρεμμύδι, το σκόρδο, την φρυγανιά, το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Σε μια ορθογώνια φόρμα με ένα κουτάλι βάζουμε τον κιμά να καλύψει τα τοιχώματα και να αφήσει κενό στο κέντρο.


Βάζουμε γύρο στο κενό τις φέτες μπέικον και το τυρί κρέμα στο κέντρο.
Καλύψτε το τυρί κρέμα με τις φέτες τυρί για τοστ και πατήστε να αφήσει ένα μικρό κενό στο κέντρο.


Βάλτε στο κενό τα 4 αυγά 


και ψήστε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.


Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: