Υλικά
500 γραμ. γιαούρτι σακούλας
2 καρότα μεγάλα τριμμένα στον τρίφτη
1 κουταλιά σούπας άνηθο
1 κουταλιά ξύδι
Αλάτι και Πιπέρι
2 κουταλιές σούπας Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε
καλά, τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το φάμε για να αναμειχθούν οι
γεύσεις στο γιαούρτι.
Σερβίρουμε δροσερό και το ντύνουμε με ελαιόλαδο και ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου