Μια εύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών
Υλικά
1 κιλό μανιτάρι Πορτομπέλο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ξηρό κρασί
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
10 φέτες ψωμί
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις φέτες ψωμί στο γκριλ.
Βάλτε τα μανιτάρια με το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να
σοταριστούν για 3-4 λεπτά.
Προσθέστε την κρέμα και το αλάτι και το πιπέρι.
Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, περίπου 1 ώρα.
Προσθέστε το κρασί και φασκόμηλο. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά
ακόμα. Σε πιατέλα βάζουμε τα ψημένα ψωμιά και από πάνω τα μανιτάρια με την
σάλτσα τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου