Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μανιτάρια με κρέμα και φασκόμηλο του Volta Koyzina

Μια εύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών
Υλικά
1 κιλό μανιτάρι Πορτομπέλο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ξηρό κρασί
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
10 φέτες ψωμί

Εκτέλεση
Ψήνουμε τις φέτες ψωμί στο γκριλ.
Βάλτε τα μανιτάρια με το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να σοταριστούν για 3-4 λεπτά.

Προσθέστε την κρέμα και το αλάτι και το πιπέρι.
Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, περίπου 1 ώρα.

Προσθέστε το κρασί και φασκόμηλο. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ακόμα. Σε πιατέλα βάζουμε τα ψημένα ψωμιά και από πάνω τα μανιτάρια με την σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: