Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Σάλτσα για μαρινάρισμα των ψητών κρεάτων

Υλικά
1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό λεμονιού
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένη ρίγανη
1/4 κουταλάκι γλυκού κύμινο
1/8 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε όλα τα υλικά.
Αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες.


Μια διαφορετική σάλτσα καλό για μαρινάρισμα. Σερβίρετε την και σαν σάλτσα με ένα ψητό φούρνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: