Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τηγανιτό κοτόπουλο

Υλικά
Κοτόπουλο μπούτια και φτερούγες κομμένα στους συνδέσμους να είναι μικρά κομμάτια χωρίς πέτσα.
Λάδι για το τηγάνισμα

Για το μείγμα
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 κουταλιά γλυκού σκόνη τζίντζερ
½ κουταλάκι γλυκού σκόνη τσίλι
½ κουταλάκι γλυκού σκόνη κανέλα
½ κουταλάκι γλυκού σκόνη μοσχοκάρυδο
Αλάτι


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά με το αλεύρι. Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλο από το αλεύρι και τα αφήνουμε σε πιατέλα.

Όταν είμαστε έτοιμοι για τηγάνισμα τα περνάμε μια δεύτερη φορά από το αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: