Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κεκάκια με γαλοπούλα και σάλτσα

Υλικά
1 φλιτζάνι βρώμη
1 μεγάλο αυγό
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 1/2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
2 φλιτζάνια γαλοπούλα σε κομματάκια

Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 250°.

Στο μούλτι χτυπάμε την βρώμη για να σπάσει σε αλεύρι.
Χτυπάμε σε άλλο μπολ ελαφρά το αυγό και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε μεγάλο μπολ, ανακατέψτε 1 φλιτζάνι σάλτσα, με το αυγό, την βρώμη, και τα κρεμμυδάκια. Προσθέστε τη γαλοπούλα και ανακατέψτε μέχρι να ενοποιηθούν.
βουτυρώστε τα κύπελλα για τα κεκάκια μάρφιν και να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι για να γεμίσετε κάθε θήκη περίπου 3/4 γεμάτο με το μίγμα της γαλοπούλας.

Βάλτε σε κάθε μάρφιν την υπόλοιπη σάλτσα. Ψήστε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: