Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τηγανιτές πράσινες ελιές

Ένα τέλειο σνακ για το ποτό σας
Υλικά
1 φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (αν πάρουμε κονσέρβα τις στραγγίζουμε)
1 αυγό χτυπημένο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ και σε ένα άλλο βάζουμε την φρυγανιά.
Περνάμε τις ελιές από το χτυπημένο αυγό και τις ρολάρουμε στην φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζετε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: