Υλικά
1 κιλό κοτόπουλο κομμένο χοντρά κομμάτια
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
350 γραμ. κρέμα γάλακτος
50 γραμ. αλεύρι
110 – 12 κρεμμυδάκια μικρά
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
½ κουταλάκι γλυκού κόκκινη πάπρικα
αλάτι
1 καυτερή πιπεριά
2 κουταλιές σούπας λάδι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε πάλι τα κομμάτια κοτόπουλου, βάζουμε τον πελτέ ντομάτας
αλάτι και την πάπρικα.
Στη συνέχεια, προσθέστε την κρέμα γάλακτος την οποία έχουμε
ανακατέψει ελαφρά με το αλεύρι, το φλιτζάνι ζωμό. Βράστε 15 λεπτά.
Περιμένουμε να πήξει η σάλτσα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο
κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου