Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Σνακ τυριού

Υλικά
2 φλιτζάνια τριμμένη γραβιέρα
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
1 κουταλιά σούπας  ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το τριμμένο τυρί με το αλεύρι σε ένα μπολ.
Λαδώνουμε με λίγο λάδι ένα μεγάλο τηγάνι, στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά.
Με ένα κουτάλι βάλτε 2 κουταλιές σούπας μείγμα τυριού πάνω στο τηγάνι και απλώστε το να γίνει αρκετά λεπτό.
Αφήστε το τυρί να λιώσει και οι άκρες να ροδίσουν.
Μαγειρέψτε χωρίς να αγγίξετε για περίπου 3 λεπτά, στη συνέχεια, γυρίστε με μια σπάτουλα (όταν είναι έτοιμο, πρέπει να φύγει εύκολα από το τηγάνι)
και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.

Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο τυρί. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: