Υλικά
1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
2 φλιτζάνια ξίδι
3/4 φλιτζανιού κέτσαπ
2 1/2 κουταλιά σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά σούπας καπνιστή πάπρικα
3/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού καυτερό πιπέρι κόκκινο
1 / 2 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδου
1 / 2 κουταλάκι γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
Οδηγίες
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
σιγοβράστε ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μειωθεί κατά 2/3, περίπου 30
λεπτά. Η σάλτσα θα κρατήσει στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου