Υλικά
1 κουνουπίδι μικρό κομμένο σε μπουκέτα
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 αυγά
1 φλιτζάνι Σος μπάρμπεκιου
2 φλιτζάνια Σάλτσα μουστάρδας
Κόβετε το κουνουπίδι και το χωρίζετε σε μπουκέτα.
Τα βάζετε
σε νερό για αρκετή ώρα ώστε να καθαριστεί ότι μπορεί να βρίσκετε μέσα τους.
Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, σε ένα δεύτερο τα αυγά
χτυπημένα και τέλος σε ένα τρίτο την Σος μπάρμπεκιου (την συνταγή θα βρείτε εδώ).
Περνάτε κάθε μπουκέτο κουνουπιδιού από το αυγό, μετά από το
αλεύρι και τέλος από την σος. Βάζουμε τα μπουκέτα σε ένα ταψί και ψήνουμε στον
φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν και να κάνει κρούστα η σος.
Σερβίρετε το κουνουπίδι με Σάλτσα μουστάρδας (την συνταγή θατην βρείτε εδώ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου