Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Λαχανικά στην λαδόκολλα με φέτα


Υλικά
2 Πιπεριές κόκκινες
2 Πιπεριές κίτρινες
2 Ντομάτες
1 Κρεμμύδι ξερό
200 γραμ. τυρί φέτα
Αλάτι και Πιπέρι
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι βότανα, όπως θυμάρι, ρίγανη και βασιλικό
8 ντοματάκια Cherry

Εκτέλεση
Αρχικά προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Πλύνετε τις πιπεριές και τις ντομάτες, καθαρίστε τις, κόψτε τις πιπεριές και κόψτε τις ντομάτες σε χοντρές φέτες. Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε στη μέση και σε φέτες. Κόψτε το τυρί φέτα σε μεγάλα κομμάτια. Ανακατέψτε τα λαχανικά σε ένα μπολ, αλατοποιήστε με πιπέρι και ανακατέψτε με το ελαιόλαδο.
Βάλτε τα λαχανικά σε 4 διπλά φύλλα λαδόκολλας. Πασπαλίστε με το μείγμα μπαχαρικών και βάλτε από ένα κομμάτι φέτα τυρί.
Κλείστε τα φύλλα λαδόκολλας σε πακετάκια και τοποθετήστε τα καλά σφραγισμένα πακέτα σε ένα ταψί και μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά.
Ως κύρια πιάτσα ταιριάζει πολύ καλά το τηγανισμένο ψάρι ή βραστό και φρέσκο ψωμί. Γαρνίρετε με ντοματάκια τσέρι.

 
Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: