Υλικά
½ κιλό χοιρινό σε κομματάκια
1 κιλό μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλιά σούπας βαλσάμικο ξύδι
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας καλαμποκάλευρο (νισεστέ)
1/ φλιτζάνι λάδι (αν έχετε σησαμέλαιο)
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ ή σκόνη
Αλάτι και πιπέρι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύδι, το
μέλι, το νισεστέ, το λάδι, το τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε μέσα τα μπουκετάκια
του μπρόκολου και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το χοιρινό μας και κλείνουμε το
σακουλάκι κουνάμε να ανακατευθεί η σάλτσα με το κρέας και βάζουμε στο ψυγείο
μέχρι την χρήση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου