Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Δοκιμάσαμε και σας συστήνουμε (Σερμπετόσπιτο στην πλατεία Ψυρρή)



Πήγαμε στο Σερμπετόσπιτο στην πλατεία Ψυρρή (πλατεία Ηρώων) είχαμε ακούσει και διαβάσει αρκετά καλά λόγια και είπαμε να γευτούμε και εμείς για να έχουμε την γεύση του.
Φτάσαμε εκεί και ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι στην πλατεία μιας και ο καιρός το επέτρεπε.

Το service γρήγορο τα παιδιά ήταν παντού και δίπλα σου. Παραγγείλαμε ΚΙΟΥΝΕΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ και ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΒΑΝΛΙΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΪΜΑΚΙ.
Μέχρι να βάλουμε την πρώτη μπουκιά στο στόμα μας είχαμε στο μυαλό μας τα γλυκά που το σιρόπι σε γεμίζει. Όταν δοκιμάσαμε όμως βρήκαμε κάτι νέο. Η γλύκα ήταν τόση όσο χρειαζόταν χωρίς να σε λιγώνει αλλά και χωρίς να σου λείπει. 


Για το ΚΙΟΥΝΕΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ η κρέμα απαλή με άρωμα και γεύση το σιρόπι όσο έπρεπε και το παγωτό σχεδόν ουδέτερο για να σε αφήνει να έχεις την γεύση του γλυκού χωρίς να σκεπάζει τίποτα στην απόλαυση σου.


Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΒΑΝΛΙΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΪΜΑΚΙ τόσο καλή που νόμιζες ότι είναι ένα νέο γλυκό με το παγωτό κα την αναδεικνύει και να της επιτρέπει να βγει μπροστά στην γεύση.
Τελικά είχαν δίκιο ότι είναι ίσως (όχι ίσως) σίγουρα το καλύτερο μέρος για να απολαύσεις το γλυκό σου.


Όσο για το προσωπικό δεν έχουμε λόγια τα μάτια τους παντού μέχρι και στους κλέφτες που γυρνάνε στην Αθήνα ..  ευχαριστούμε τον νεαρό του μαγαζιού που εμφανίστηκε από το πουθενά και μας έσωσε το τηλέφωνό από τον κλέφτη,
Και να μην είναι ο δρόμος σας αξίζει κα πάτε και αν δεν έχετε ώρα για να καθίστε πάρτε τα γλυκά μαζί σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: