Υλικά
1 μήλο κομμένο σε ψιλά φετάκια
1 πορτοκάλι κομμένο σε λεπτά φετάκια
2 μπανάνες κομμένες σε φετάκια
1 ανανάς κομμένος σε ψιλές φέτες
4 Κουταλιές σούπας κανέλα
4 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
Βάζουμε σε ταψιά το καθένα ξεχωριστά τα φετάκια από τα
φρούτα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και νανέλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς με αέρα για 1 έως 2 ώρα περίπου έως
ότου αποξηρανθούν. Τα βάζουμε σε μπολ και σερβίρουμε κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου