Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Εύκολη πίτσα με ζαμπόν και αυγά

Μια ευκαιρία για να μην παραγγείλετε από μαγαζί πίτσα.
Με 10 λεπτά προετοιμασία και 20 λεπτά αναμονή έχετε μια γευστική πίτσα στον φούρνο σας.

Υλικά
1 φύλλο ζύμη πίτσας
1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,
συν περισσότερο για λάδωμα του ταψιού
2 φλιτζάνια μοτσαρέλα τριμμένη
1 φλιτζάνια ζαμπόν σε κύβους
5 μεγάλα αυγά
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς. Ανοίγουμε τη ζύμη πίτσας σε ελαφρά λαδωμένο ταψί για πίτσα.
Αλείφουμε το ελαιόλαδο στην επιφάνια και στη συνέχεια πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με την μοτσαρέλα και το ζαμπόν.
Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ψήνετε από κάτω η πίτσα.
Βγάζουμε και σπάμε τα αυγά από πάνω και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Ψήστε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα στις άκριες και να ψηθούν τα αυγά ακόμα να είναι λίγο μαλακά ακόμα, περίπου 10 λεπτά.

Αφαιρέστε από το φούρνο και κόψτε την όταν είναι ακόμα ζεστή. Γαρνίρετε με μαϊντανό και σερβίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: