Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Φωλιές του Πάσχα

Υλικά
200 γραμ. σοκολάτα γάλακτος
200 γραμ. μαύρη σοκολάτα
100 γραμ. ψιλοκομμένη καρύδα
40 χρωματιστά καρτελάκια (κουφέτα) σε σχήμα αυγών

Εκτέλεση
Βάλτε την σοκολάτα σε κομμάτια σε ένα μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει (μπέν μαρί) έως ότου η σοκολάτα λιώσει. Αφήστε την να κρυώσει λίγο. Προσθέστε την καρύδα και ανακατέψτε για να ενωθούν.
Σε ένα μεγάλο φύλλο λαδόκολλα, δημιουργήστε φωλιές σοκολάτας περίπου 7 εκατοστά σε διάμετρο. Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος ενός μεταλλικού κουταλιού κάντε ένα μικρό βαθούλωμα στο κέντρο κάθε φωλιάς, όπου θα μπουν τα αυγά.

Αφήστε να κρυώσουν εντελώς, βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά ή μέχρι να τα σερβίρετε. Λίγο πριν το σερβίρισμα, συμπληρώστε στις φωλιές τα αυγά (κουφέτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: