3 κιλά Κατσικάκι σε κομμάτια
7-8 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 ματσάκια άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι μάραθο
αλάτι και πιπέρι
300 γραμ. φέτα
Καθαρίζουμε από τα ορατά λίπη το κρέας (μπούτι)· Το χτυπάμε λίγο να απλώσει, το αλατίζουμε ελαφρά, ρίχνουμε πιπέρι και σε ελαφρά λαδωμένο ανοιχτό τηγάνι ρίχνουμε 7-8 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια μαζί με τα φύλλα τους, 2 ματσάκια άνηθο, 1 ματσάκι μαϊντανό και ½ ματσάκι μάραθο. Τα σοτάρουμε όλα και στο τέλος ρίχνουμε μικρά κομμάτια 300 γραμ. φέτα. Σε αντικολλητικό χαρτί βάζουμε το κατσικάκι και επάνω τα σοταρισμένα υλικά με τη φέτα. Τυλίγουμε με το χαρτί 3 φορές. Το τοποθετούμε σε ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα και 45 λεπτά στους 200 βαθμούς. Ανοίγουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου