Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Κατσικάκι στην λαδόκολλα τυλιχτό με φέτα

Υλικά
3 κιλά Κατσικάκι σε κομμάτια
7-8 ψιλοκομ­μένα κρεμμυδάκια
2 ματσάκια άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι μάραθο
αλάτι και πιπέρι
300 γραμ. φέτα


Εκτέλεση
Καθαρίζουμε από τα ορατά λίπη το κρέας (μπούτι)· Το χτυπάμε λίγο να απλώσει, το αλατίζουμε ελαφρά, ρί­χνουμε πιπέρι και σε ελαφρά λαδωμένο ανοιχτό τηγάνι ρίχνουμε 7-8 ψιλοκομ­μένα κρεμμυδάκια μαζί με τα φύλλα τους, 2 ματσάκια άνηθο, 1 ματσάκι μαϊντανό και ½ ματσάκι μάραθο. Τα σοτάρουμε όλα και στο τέλος ρίχνουμε μικρά κομμάτια 300 γραμ. φέτα. Σε αντικολλητικό χαρτί βάζουμε το κατσικάκι και επάνω τα σοταρισμένα υλικά με τη φέτα. Τυλίγουμε με το χαρτί 3 φορές. Το τοποθετούμε σε ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα και 45 λεπτά στους 200 βαθμούς. Ανοίγουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: