Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ταλιατέλες με τσουκνίδες


Υλικά
200 γραμ. βρασμένες τσουκνίδες
1 σκελίδα σκόρδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
αλάτι
400 γραμ. ζυμαρικά Ταλιατέλες

Εκτέλεση
Σε τηγανάκι σοτάρουμε τριμμένο το κρεμμύδι και λιωμένο το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέστε την τσουκνίδα βρασμένη και σουρωμένη καλά, το αλάτι και το ποτήρι κρασί. Αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σουρώστε τα και ανακατέψτε με τα 2/3 από την τσουκνίδα.
Σερβίρετε και πασπαλίστε με την υπόλοιπη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: