Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ζυμαρικά Παπιγιόν με Λουκάνικο, ντομάτες και κρέμα γάλακτος


Υλικά
1 πακέτο παπιγιόν ζυμαρικά
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 λουκάνικο  χωρίς περιβλήματα ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο κιμά
500 γραμ. ντοματάκια στραγγισμένα και χοντροκομμένα
1 1/2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 έως 10 λεπτά, ή μέχρι να είναι al dente και στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε το λουκάνικο και πιπέρι μέχρι λουκάνικο να είναι ομοιόμορφα καφέ. Ανακατέψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Ανακατέψτε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος, και το αλάτι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει για 8 έως 10 λεπτά.

Ανακατέψτε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στην σάλτσα, και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: