Κυριακή 5 Απριλίου 2015

φιλέτο με σάλτσα πιπεριάς


Υλικά
1 κιλό χωρίς κόκαλα φιλέτο μοσχαρίσιο
1 πιπεριά
1 καυτερή πιπεριά τσίλι
30 γραμ. κάπαρη
1 κλαδάκι βασιλικό
1 κουταλιά γλυκού ξύδι
Λάδι
αλάτι και πιπέρι
100 γραμ. σαλάτα

Εκτέλεση
Σε τηγάνι με λίγο λάδι περνάμε να θωρακίσουμε το κρέας και το βάζουμε σε ταψί και στον φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα. 
Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα στο μπλέντερ βάζουμε την πιπεριά, την πάπρικα, την καυτερή πιπεριά, ένα κλαδάκι βασιλικό, δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ένα κουταλάκι γλυκού ξύδι και μια πρέζα αλάτι μέχρι το μείγμα να πολτοποιηθεί.

Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, βάζουμε μερικά φύλλα σαλάτα σε πιάτο από πάνω τα φιλετάκια και τέλος την καυτερή σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: