Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μανιτάρια στην κατσαρόλα

Υλικά
1 κιλό μανιτάρια,
2 ντομάτες ώριμες ή πελτές,
200 γραμμ. λάδι
αλάτι, πιπέρι, κανέλλα,
2-3 φύλλα δάφνης,
1/2 κιλό πατάτες

Εκτέλεση

Βάζουμε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια μαζί με το αλάτι, το λάδι και νερό και αφήνουμε να βράσουν. 
Ρίχνουμε τις ντομάτες περασμένες από τρυπητό ή τον πελτέ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό, τα
μπαχαρικά καθώς και λίγες πατάτες κομμένες σε κομμάτια και αφήνουμε να βράσουν και οι πατάτες και να μείνουν με την σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: