Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τηγανιτά μανιτάρια με κρούστα

Υλικά
8 μεγάλα μανιτάρια
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες περίπου 1 εκατοστό πάχος και προσθέτουμε το αλάτι.
Τα περνάμε από το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά και τα
τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε με βραστές πατάτες και σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: