Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

burger με κιμά

Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπέρια
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
3/4 φλιτζάνι κέτσαπ
1/2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
4 ψωμάκια στρογγυλά για burger

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι και πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένα.

Προσθέτετε το σκόρδο, την μουστάρδα,  την κέτσαπ, και την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 30 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι μέχρι να πήξει η σάλτσα και ο κιμάς να είναι αρκετά στεγνός.

Σερβίρουμε βάζοντας από 2 κουταλιές μέσα στα ψωμάκια που τα έχουμε ψήσει λίγο και με σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: