Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τραγανό κοτόπουλο με άσπρη σάλτσα τυριού

Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά
1 φλιτζάνι τυρί φέτα τρίμα
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές σούπας Βούτυρο
1 1/2 φλιτζάνια πλήρες γάλα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το μισό αλεύρι με την φρυγανιά αλάτι και πιπέρι σε ένα μπόλ.
Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου από το μίγμα αλευριού και τα τοποθετούμε σε ταψί.



Ψήνουμε στον φούρνο στους 200ο για 20 λεπτά γυρνάμε και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και ρίχνουμε ανακατεύοντας το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει πάστα.


Ρίχνουμε το γάλα και βράζουμε ανακατεύοντας να γίνει κρέμα.
Ρίχνουμε στο τηγάνι την φέτα και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί πασπαλίζουμε πιπέρι και αφαιρούμε από την φωτιά.
Αν είναι πηχτή ρίχνουμε λίγο γάλα ακόμα.

Σερβίρουμε τα τραγανά κοτόπουλα με την σάλτσα τυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: