Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Παγωμένο ρόφημα μόκα με σαντιγί και κανέλα

Υλικά
2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλιά γλυκού βανίλια
3 κουταλιά σούπας ζάχαρη
4 κουταλιά σούπας καφέ μόκα
150 γραμ. κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη
Κλαδάκια κανέλα
2 φλιτζάνι παγάκια

Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ αναμίξτε το γάλα, τη βανίλια, τη ζάχαρη, τη σκόνη καφέ (μόκα) και τον πάγο.
Χτυπήστε μέχρι να μαλακώσει το μίγμα.
Σε μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί.

Μοιράζουμε το μίγμα μόκα σε ποτήρια την σαντιγί από πάνω, πασπαλίζουμε με κανέλα σκόνη και βάζουμε από ένα ξυλάκι κανέλα σε κάθε ποτήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: