15 φέτες μπαγκέτας
3 κουταλιές σούπας Ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι ξηρά σύκα (περίπου 9 σύκα)
2 κουταλιά σούπας στραγγισμένη Κάπαρη
2 κουταλιά σούπας Φρέσκο θυμάρι
2 κουταλιές σούπας Ξύδι Βαλσάμικο
Αλάτι και πιπέρι
150 γραμ. Κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με λάδι και τις ψήνουμε στο γκριλ
για 8 λεπτά αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε τις ελιές, τα σύκα, την κάπαρη, και 2 κουταλιές
θυμάρι σε έναν μούλτι μέχρι να γίνει ένα μείγμα πάστας.
Απλώστε κατσικίσιο τυρί πάνω στις φέτες ψωμί και από πάνω αλείψτε
από το μίγμα ελιάς. Γαρνίρετε με φύλλα θυμαριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου