Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Χοιρινά φιλετάκια με μανιτάρια αλα κρεμ

Υλικά
1/2 κιλό φιλετάκια χοιρινά
1 κρεμμύδια τριμμένο
1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα
120 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 κουταλιά σούπας τριμμένο σκληρό τυρί
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:
Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και τα φιλετάκια να θωρακιστούν και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά και τα αφήνουμε σε πιάτο στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν μετά τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε τα φιλετάκια και το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και να μείνει με τα υγρά του.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα, αφήνουμε να δέση η σάλτσα ρίχνουμε το τυρί κάνουμε ένα ανακάτεμα και αφαιρούμε από την φωτιά.

Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες, ή μακαρόνια πένες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: