Σάββατο 23 Μαΐου 2015

espresso Baileys

Υλικά
Πάγος
1 ουγκιά Baileys
1 δόση espresso
1/2 ουγκιά Smirnoff βότκα
Γάλα χτυπημένο σε Κρέμα
Κανέλα σκόνη ή σοκολάτα (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Γεμίστε ένα σέικερ με άφθονο πάγο.
Ρίχνουμε 1 ουγκιά Baileys τον καφέ και 1/2 ουγκιά Smirnoff βότκα.

Ανακινήστε δυνατά και σουρώνετε σε ποτήρι συμπληρώστε με το χτυπημένο γάλα κρέμα και προαιρετικά πασπαλίζουμε με κανέλα ή σοκολάτα. Απολαύστε με τους φίλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: