Υλικά
1 κιλό αρνί χωρίς κόκαλο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας θυμάρι
3 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας λεμόνι χυμό
1 κρεμμύδι ψιλό τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας αρνί σε λουρίδες 1 πόντο πάχος.
Σε μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά και βυθίζουμε τα κομμάτια
αρνιού να μαριναριστούν για 2 ώρες.
Περνάμε κάθε λουρίδα αρνιού σε καλαμάκι για σουβλάκι και τα
ψήνουμε στα κάρβουνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου