Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σως Μανιταριών

Υλικά
2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά σούπας αλάτι
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλιά γλυκού ξύδι

Εκτέλεση
Κόβετε τα μανιτάρια με μικρά κομμάτια και τα περνάτε με το αλάτι θάλασσας να καθίσουν 1 ώρα.
Μεταφέρετε τα σε ένα τουλπάνι και σε σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ. Πιέστε να βγάλει όλο τον ζωμό τους και μα μείνουν τα μανιτάρια ξηρά και αφήστε να τα χρησιμοποιήστε για άλλη χρήση.

Βάλτε τον ζωμό και ανακατέψτε καλά με το μέλι και το ξύδι και φυλάξτε την σάλτσα μέχρι και 2 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: