Υλικά
⅓ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
¼ φλιτζάνι λάδι
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
2 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουταλιά σούπας ταχίνι
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμυδάκι τριμμένο
Αλάτι
8 φτερούγες κοτόπουλου
¼ φλιτζάνι ξύδι
Εκτέλεση
Σε μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός τις φτερούγες και
ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε να μείνουν για 2 ώρες. Περνάμε τις φτερούγες σε
σουβλάκια και ψήνουμε στα κάρβουνα για 10 λεπτά γυρίζοντας μέχρι να ψηθούν και
από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου