Υλικά
6 μπούτια κοτόπουλο χωρίς κόκαλο
1 κουταλιά μουστάρδας
1 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας ξύδι
1 κουταλιά σούπας πετιμέζι
1 κουταλιά γλυκού κόκκινο καυτερό πιπέρι
1 κουταλιά γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά γλυκού θυμάρι
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού καπνιστή πάπρικα
2 κουταλιά γλυκού ρακί
Αλάτι
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και το κοτόπουλο που το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε καλαμάκια για σουβλάκια
και ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε γκριλιέρα λίγο πριν τελειώσουμε αλείφουμε ξανά με
την μαρινάδα που έχει περισσέψει και τα περνάμε από την φρυγανιά.
Ψήνουμε για 2 λεπτά ακόμα από τις δύο πλευρές και
σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου