Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ψητές ντομάτες (σαν λιαστές)

Υλικά
16 ντομάτες κομμένες στη μέση
2 κουταλιές σούπας Βαλσάμικο ξύδι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Ανάβουμε τον φούρνος στους 250 ° C.
Βάζουμε τις ντομάτα με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω σε ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Χτυπάμε μαζί το Βαλσάμικο ξύδι, το λάδι, το θυμάρι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και στη συνέχεια περιχύνετε ντομάτες.
Ψήστε μέχρι τομάτες μέχρι να μισοξεραθούν και συμπυκνωθούν για 3-4 ώρες.

Φυλάξτε τις σε γυαλίτσες με λάδι και στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: