Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Γαρίδες και Αβοκάντο Σαλάτα

Υλικά
1 φλιτζάνι γαρίδες αποφλοιωμένες
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας Βαλσάμικο πορτοκάλι
2 κουταλιές σούπας τσίλι
αλάτι για γεύση
2 αβοκάντο, κόβεται κατά μήκος και χωρίς κουκούτσι
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
3 - 4 φύλλα μαρουλιού
1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
κομμένο σε φέτες πιπεριές για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις γαρίδες, το σχοινόπρασο, την μαγιονέζα, σάλτσα Βαλσάμικο πορτοκάλι, και σάλτσα τσίλι. Πασπαλίζουμε με αλάτι.
Βάζουμε το μείγμα γαρίδων με τα μισά αβοκάντο και πασπαλίζουμε με το χυμό λεμονιού.

Τοποθετήστε τα μισά αβοκάντο σε φύλλα μαρουλιού που έχουμε πασπαλίσει με πάπρικα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: