Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Κυπελάκια αγγουριού γεμιστά με κατσικίσιο τυρί

Υλικά
1/2 φλιτζάνι σιρόπι βαλσάμικο
4 αγγούρια
500 γραμ. κατσικίσιο τυρί
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
3 μεγάλα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε τα αγγούρια σε 3 πόντους πάχος. Χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι και αφαιρέστε από τη μέση της μίας μεριάς το κέντρο, αφήνοντας τα τοιχώματα απείραχτα.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί, την ντομάτα, τον βασιλικό και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν.
 Βάζουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πώς θέλουμε την γεύση.

Γεμίστε κυπελλάκια από αγγούρι με το μείγμα κατσικίσιου τυριού, και περιχύνουμε με σιρόπι βαλσάμικου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: