Υλικά
2 σοκολάτες κουβερτούρα
½ φλιτζάνι αμύγδαλα χοντροκομμένα
½ φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
½ φλιτζάνι φουντούκια χοντροκομμένα
1 κουταλιά σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό μέχρι λίγο κάτω από την μέση
και από πάνω μία άλλη κατσαρόλα που να εφάπτεται βάζουμε την σοκολάτα σε
κομμάτια (μπεν μαρί).
Ανακατεύουμε την σοκολάτα με μια σπάτουλα (μαρίζ) μέχρι να
λιώσει και βάζουμε το μέλι ανακατεύοντας.
Ρίχνουμε τους ξυρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί με την λαδόκολλα και στρώνουμε
το μείγμα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου