Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πίτσα ομελέτα

Υλικά
1 φύλλο ζύμης για πίτσα
6 αυγά
Αλάτι και πιπέρι
⅓ φλιτζάνι ψιλοκομμένες πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες
⅓ φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
⅓ φλιτζανιού ζαμπόν σε κύβους
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ξετυλίξτε το φύλλο πίτσας πιέστε και απλώστε το σε ένα ταψί έτσι ώστε να καλύψει και τα πλαϊνά του.
Τρυπήστε όλη την ζύμη με το πιρούνι.
Βάλτε την στον φούρνο να αρχίσει να ψήνετε αλλά όχι να ροδίσει 7-9 λεπτά περίπου.
Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίξτε το μείγμα πάνω από στη ζύμη.

Απλώστε ομοιόμορφα με τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το κομμένο σε κύβους ζαμπόν και το τριμμένο τυρί.



Ψήστε 20-25 λεπτά ή και περισσότερο, μέχρι τα αυγά να σταθεροποιηθούν και η ζύμη να πάρει χρώμα. Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: