Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τυροκαυτερή του Volta Koyzina

Υλικά
1/2 κιλό τριμμένη φέτα (μέτρια αλμυρή)
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 μικρές ξερές κόκκινες καυτερές πιπεριές (τσίλι)
Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
1/2 λεμονιού Χυμό
ελιές Καλαμών
πίτα

Εκτέλεση
Τοποθετήστε την φέτα, το ελαιόλαδο, το τσίλι, το πιπέρι και τον χυμό λεμονιού στο μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρέμα πολύ ομαλή. Μεταφέρετε σε ένα μπολ καλύψτε το και βάλτε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες, ώστε οι γεύσεις αναπτυχθούν με το λιωμένο τυρί.

Βγάλτε το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Περιχύνουμε με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πάνω στην κορυφή βάζουμε 2-3 με ελιές Καλαμών.

Μπορεί να μείνει ψυγείο μέχρι και μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: