Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τηγανιτό Μοσχαράκι (Vittelina Fricta)

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
300 γραμ. σταφίδες ξερές
1 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουταλιές Σούπας ξίδι
200 ml κρασί
100 ml λάδι
100 ml βρασμένο γλυκό κρασί
100 ml σέλινο
Πιπέρι, αλάτι, κύμινο, ρίγανη,
1 μικρό ξερό κρεμμύδι


Εκτέλεση
Σε τηγάνι βαθύ βάζετε όλα τα υλικά και μόλις πάρει βράση το κατεβάζετε από την φωτιά.
Τηγανίζετε το μοσχάρι για λίγο να πάρει χρώμα. Και το βάζετε στην σάλτσα να μαριναριστεί για 10 λεπτά.
Το βάζετε στην φωτιά και το αφήνετε να ψηθεί.

Το σερβίρετε με την σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: