Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Πατίνα ιχθύων (Σουφλέ από μικρά ψάρια)

Υλικά
500 γραμ. βρασμένο φιλέτο ψαριού ή μικρά ψάρια
150 γραμ. ξερές σταφίδες
½  κουταλάκι Γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά σούπας σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά Σούπας ρίγανη
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
200 ml λάδι
100 ml κρασί άσπρο ανακατεμένο με ½  κουτ. Γλυκού αλάτι
Λίγο άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουερ)

Εκτέλεση

Βάλτε τις σταφίδες, το λάδι, το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη, τα κρεμμύδια και το σέλινο σε μια κατσαρόλα. Μαγειρέψτε τα μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Έπειτα προσθέστε τα βρασμένα ψάρια και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Δέστε την σάλτσα με το κορν φλάουερ και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: