Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Μια σαλάτα δεκατιανό με σολομό αλλά Volta Koyzina

Υλικά
250 γραμ. τυρί κρέμα μαλακό
250 γραμ. κρέμα γάλακτος
¼ κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδου
¼ κουταλάκι γλυκού θυμάρι σκόνη
¼ κουταλάκι γλυκού πιπέρι
200 γραμ. καπνιστό σολομό χοντροκομμένο
1/2 φλιτζάνι κάπαρη ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα
ψημένα κουλούρια για σάντουιτς

Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ, βάζουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, την σκόνη σκόρδου, το θυμάρι σε σκόνη και αλάτι.
Χρησιμοποιώντας το σύρμα χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα και να ενοποιηθούν τα υλικά περίπου πέντε λεπτά.

Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα και ανακατέψτε καλά. Δοκιμάζετε και συμπληρώστε αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρετε με φρυγανισμένα κουλούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: