Υλικά
1 μικρό κουνουπίδι
1 μικρό λάχανο
1 καρότα
1 μεγάλη πατάτα
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
Με τον καθαριστή πατάτας κόβουμε την πατάτα και τα καρότα ή
τα περνάμε από το μαντολίνο να κοπούν ψιλές φέτες.
Περνάμε το λάχανο από το μαντολίνο να κοπεί σε λουρίδες.
Κόβουμε το κουνουπίδι και το περνάμε από τον χοντρό τρίφτη.
Στραγγίζουμε και βάζουμε τα λαχανικά σε ένα μπόλ.
Περιχύουμε το λάδι και το τυρί και ανακατεύουμε ελαφριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου