Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πιπεριές γεμιστές με γαρίδες και μανιτάρια αλά Volta Koyzina

Υλικά
6 πιπεριές πράσινες
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι γαρίδες ψιλοκομμένες χωρίς το κέλυφος
1 κουταλιά γλυκού κόλιανδρο σκόνη
1/4 φλιτζάνι απλό γιαούρτι
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένη γραβιέρα
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C.
Κόβουμε τις πιπεριές στην κορυφή σε ένα σχηματισμό "Τ".
Καθαρίστε τις από τους σπόρους.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε την ντομάτα, τα μανιτάρια, τις γαρίδες, το κόλιανδρο, το γιαούρτι, το τυρί τσένταρ, 1 φλιτζάνι, γραβιέρα και το αλάτι.

Ανακατέψτε όλα μαζί και στη συνέχεια να αρχίστε να γεμίζετε τις πιπεριές. Τοποθετήστε τις σε ένα μεγάλο ταψί και στη συνέχεια ρίξτε 1/2 φλιτζάνι νερό στο ταψί για να περιβάλλονται οι πιπεριές.
Ψήστε για 30 λεπτά και στη συνέχεια απλώστε επάνω τους 1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ.

Ξαναβάζετε στο φούρνο για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι το τυρί έχει λιώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: